Vogels import export BV

Vogels Import Export BV sinds 1982 (2e generatie) een voorraadhoudend Importeur/Groothandel op het gebied van niet elektrische huishoudelijke artikelen en biedt een diversiteit aan keukengerei en tevens leverancier van de meest uiteenlopende food gerelateerde promotiematerialen. Als importeur-groothandel in keukenartikelen en promotiemateriaal leveren wij aan supermarkten, warenhuizen, kookwinkels, online, horecagroothandel, relatie en kerstgeschenken bedrijven maar ook aan food leveranciers ter ondersteuning van hun producten voornamelijk in Nederland en België. Vogels staat bekend als een betrouwbare leverancier in keukengerei met een groot assortiment al dan niet uit voorraad leverbaar en goede leveringscondities. Wij kunnen uit voorraad leveren of d.m.v. het mee-kopen met containers en/of buitenlandse zendingen waardoor een behoorlijk prijsvoordeel behaald kan worden. Dit om bijvoorbeeld uw winkelactie of productpromotie te ondersteunen of een assortiment te bieden.

Voor een eerste indruk kunt u onze digitale catalogus bekijken www.voccelli.nl . Daar vindt u een programma in de thema’s pasta, koffie en thee, espresso en cappuccino, bar artikelen als cocktailshakers, wijn en champagnekoelers, kurkentrekkers en notenkrakers, keukenhulpen, wok pannen, pannensets maar ook alle soorten en kleuren vergieten en mengkommen, welke in de keuken of horeca gebruikt worden. Diverse soorten pannen uit rvs, aluminium, gietijzer en emaillen zijn leverbaar. Houten planken uit Europa, bestek en diverse artikelen op maat gemaakt.

Vogels importeert uit diverse landen; uit Europa en uit het Verre Oosten met als specialisme India en werkt vooral uit deze landen met BSCI gecertificeerde fabrieken.

Zeer goed mogelijkheden in:

  • mengkommen, schalen, vergieten, ovenschalen, wijnkoelers en cocktailshakers uit India i.v.m. een 15 jaar nauwe samenwerking met deze fabriek.
  • Houten planken etc. uit Europa met snelle levertijden en A kwaliteit van bijna alle houtsoorten, CC machine, graveren, branden, bedrukken etc.
  • Meer dan 30 jaar ervaring met veel Italiaanse fabrieken in keukenhulpen, pannen aluminium of rvs en bestek.
  • Emaillen fabriek waar we meer dan 15 jaar mee samenwerken voor pannen in allerlei soorten en snelle levertijden.
  • 20 jaar samenwerking met een fabriek uit Taiwan die wokken en paellapannen produceert.
  • Fabriek in China die goede prijs kwaliteit verhouding gietijzer produceert met eigen geëmailleerd bodem procedé van Voccelli wat zeer geschikt is voor oa inductie.
  • Nieuwe fabriek die meer-laags rvs pannen produceert

Vogels heeft in 2018/19 een verandering ondergaan en is als organisatie kleiner en flexibel geworden, spitst zich meer toe op klanten die bij ze passen, dicht bij elkaar, de leverancier en de klant.

Hierdoor korte lijnen en lage kosten met kleinere marges waardoor veel interessanter voor de klanten.

Vogels Import Export levert ook diverse PRIVAT LABEL artikelen door en met de klant samen ontwikkeld.

Vogels heeft oa van Barbecook het schoorsteen mechanisme mee ontwikkeld, Le Creuset en Bialetti in Nederland als merk opgebouwd zoals ook destijds Marcato uit Italië, de uitvinder van de Cappuccinocreamer samen met Douwe Egberts welke in Italië verder werd ontwikkeld en nog steeds wordt geproduceerd..