Over ons

Vogels Import Export BV is sinds 1982  een voorraadhoudend Importeur/Groothandel op het gebied van huishoudelijke artikelen en biedt een diversiteit aan keukengerei en tevens leverancier van de meest uiteenlopende food gerelateerde promotiematerialen. Als importeur-groothandel in keukenartikelen en promotiemateriaal leveren wij aan supermarkten, warenhuizen, kookwinkels, online, Horecagroothandel, relatie en kerstgeschenken bedrijven maar ook aan food leveranciers ter ondersteuning van hun producten voornamelijk in Nederland en België. Vogels staat bekend als een betrouwbare leverancier in keukengerei met een groot assortiment al dan niet uit voorraad leverbaar en goede leveringscondities. Wij kunnen uit voorraad leveren of d.m.v. het mee-kopen met containers en/of buitenlandse zendingen waardoor een behoorlijk prijsvoordeel behaald kan worden. Dit om bijvoorbeeld uw winkelactie of productpromotie te ondersteunen of een assortiment te bieden.

Voor een eerste indruk kunt u onze digitale catalogus bekijken www.voccelli.nl . Daar vindt u een programma in de thema’s pasta, koffie en thee, espresso en cappuccino, bar artikelen als cocktailshakers, wijn en champagnekoelers, kurkentrekkers en notenkrakers, keukenhulpen, wok pannen, pannensets maar ook alle soorten en kleuren vergieten en mengkommen, welke in de keuken of horeca gebruikt worden. Diverse soorten pannen uit rvs, aluminium, gietijzer en emaillen zijn leverbaar. Houten planken uit Europa, bestek en diverse artikelen op maat gemaakt.

Vogels importeert uit diverse landen uit Europa en uit het Verre Oosten met als specialisme India en werkt vooral uit deze landen met BSCI gecertificeerde fabrieken.

Zeer goed mogelijkheden in:

  • mengkommen, schalen, vergieten, ovenschalen, wijnkoelers en cocktailshakers uit India i.v.m. een nauwe samenwerking met deze fabriek vanaf 2004.
  • Houten planken etc. uit Europa met snelle levertijden en A kwaliteit van bijna alle houtsoorten, CC machine, graveren, branden, bedrukken etc.
  • Meer dan 35 jaar ervaring met veel Italiaanse fabrieken in keukenhulpen, pannen aluminium of rvs en bestek.
  • Samenwerking met een pannenfabriek die 10 inpackt bottom persen heeft staan. Zeer hoogwaardig en prijs interessant.
  • Emaillen fabriek waar we sinds 2001 mee samenwerken voor pannen in allerlei soorten en snelle levertijden.
  • Vanaf 1999 samenwerking met een fabriek uit Taiwan die wokken en paellapannen produceert.
  • Onder het merk VOCCELLI leveren we met goede prijs kwaliteit verhouding gietijzer en  meerlaags rvs pannen.

Voor meer informatie kunt u ons altijd een mail sturen of bellen *office@vogelsimportexportbv.com  ( +31 (0)40-2013613